Mikey, jag som är fett badass med solisar inomhus och Yvonne
 
http://brooklynflea.com
1000 Dean Street (btw Classon Ave och Franklin Ave)
Crown Heights
Lördag - Söndag, 10:00am-6:00pm (november - mars)
 
Varje lördag och söndag kan du besöka Brooklyn Flea Market med massor av vintage och retro prylat, så som LP-skivor, kläder, inredning, mattor, leksaker, böcker, smycken, gamla ramar och speglar och skyltar. På ovanvåningen finns även ett mattorg med öl och olika sorters marknadsmat. 
Vi kunde verkligen gå runt i timmar och bara kika på prylar och nygjorda handskapade läderväskor och smycken i både silver och mässing. Och gröna växter!
Jag träffade två (tre faktiskt) trevliga second hand försäljare och snappade åt mig lite bilder och köpte en jumper, färg? Rosa. 
 
Vi var där nästan hela dagen, små shoppade lite och åt goda fries. 
 
Känner mig som en rockstar (vilket jag är. I mitt huvud) med mina solisar, fuskispälsen och min hesa stämma. Yvonne frågade mig här om dagen hur min vanliga röst lät. Hon hade glömt bort. Det har jag också.
Någon annan tyckte att jag kändes mer självsäker med whiskey rösten. Kanske det. 
Dock kan jag ju knappt ta en ton ren. 
 
 
 
 
New York, USA, bkln, blogg, blogg.se, blogglista, brooklyn, brooklyn flea, dagbok, nyc, tips, toplist,
 
foto: Mikey Zbieranowski 
 

Idag är jag hemma och är sjuk. Kan fortfarande inte prata, men kände att jag ändå behövde lite luft, så jag och Mikey tog en tripp upp på vår takterass. Och jag håller på att förvandlas till en snögubbe. 
 
THE COLD NEVER BOTHER ME ANYWAY
 
Härom dagen efter praktiken tog jag en långpromenad och tog en trip till den omtalande Brooklyn Bridge. Brooklyn bron. Det var strålande väder om jag får säga det själv och jag kände mig på bra humör denna dag. 
På denna bro kan du se över till Manhattan och alla dess höga byggnader. Men glöm inte bort att du även kan se över till Brooklyn. Som också har sin charm. 
Om du har bra ögon och tittar noga kan du även se "lilla" Frihetsgudinnan på långt håll.
 
Väl på bron mötte jag denna gulliga tjej. Hon bad mig ta en bild på henne och efter det gick vi och pratade hela vägen över bron över till Manhattan. Så trevlig. Och hon tog även ett kort på mig. 
 
 
Ikväll väntas snöstorm och alla är rädda och planerar att stanna hemma från jobb och skola.
Men kaxiga jag är inte rädd för snö inte.
MAN ÄR VÄL FÖDD I SVERIGE VETTU.
Nej men ärligt, blir det illa så stannar jag inne. 
 
VIKING

 

 
 
 
 
America, New York, USA, blogg, brooklyn, brooklyn bridge, centralpark, swedish,